klik la sini sama...

terima kasih sudi follow

terima kasih sudi follow

Tuesday, May 10, 2011

Award

Aku dah lama sangat simpan award yang diberi pada aku. Entri bawah ni sebenarnya dah lama so, aku masukkan balik.......

(p.s. ... pagi ni tak bermakna pagi 10 Mei, entri ni dh lama terlepas so, pagi ni sebenarnya pagi 2 bulan lepas)
Pagi ni bukak ajer blog dan baca komen, terbaca komen dari blogger nun jauh di Finland. sapa lagi kalau bukan Nieza


Thanks Nieza. This is my first award yang aku dapat padahal blog aku ni tak de la stylish. So sorry lambat masukkan gambar, cam dah basi pulak tapi bagi aku..... still fresh from the oven. heheheheh...

Pada tanggal 6 Mac, 2011 kereta kesayangan suami aku mengalami kemalangan. Tak perlulah diceritakan panjang lebar hanya aku ingin memasukkan gambar ini dalam blog aku sebagai kenangan peristiwa yang telah terjadi...



Idea tak dak, speed cam hampas

Salam.... Lama menghilang buatkan aku kehilangan mood juga untuk mencoret dalam blog kesayanganku ini. Banyak event dan aktiviti yang terlepas tanpa sempat aku catatkan dan kongsi segalanya dalam blog aku ini. Kena pulak connection internet yang slow, memang buat aku makin bengang. Kejap2 not responding, jap2 not responding. Sapa boleh tahan... Nak update ikut iphone pun lagi haru.... Lagi slow dari lappy ni... Apa nak buek.

Tapi aku harap, bila aku dah mula menulis semula dalam blog ni, aku akan terus menulis dan berkongsi segala cerita suka duka serta berkongsi gambar2 buat mereka2 yang rajin menjenguk blog aku ini especially adik2 aku di Malaysia dan teman2 di mana saja mereka berada...