klik la sini sama...

terima kasih sudi follow

terima kasih sudi follow

Sunday, November 4, 2012

Aidil Adha, tahlil dan doa selamat-Part 1

Salam. Post kali ni just nak share photo-photo ketika aku buat open house raya, doa selamat dah tahlil. Aku memilih hari sabtu, 27hb Oktober 2012 untuk mengadakan jamuan tersebut. Tujuannya selain dari meraikan Aidil Adha, juga untuk mengumpulkan rakyat Malaysia di Toulouse dan mengeratkan lagi silaturrahim di perantauan ini. Ramai jugak yang join untuk tahlil ni dan ucapan tak terhingga aku ucapkan buat Syed Fairuz  yang mengetuai bacaan tahlil dan doa selamat untuk hari tersebut. Syukur alhamdulillah, majlis berjalan dengan lancar. Aku juga ingin mengucapkan terima kasih buat semua yang hadir dan buat yang membawa juadah untuk kita sama-sama nikmati.  Terima kasih sekali lagi buat semua yang sudi hadir. Selaku tuan rumah, aku dan suami mohon banyak-banyak kemaafan andai ada kekurangan baik dari segi juadah mahupun layanan. Memang aku mohon banyak2 kemaafan tak sempat beramah mesra dengan tetamu yang hadir dek kerana kesibukan di dapur. Terima kasih jua buat anak2ku dengan bantuan kalian. Terima kasih Shuhada, Syafiqah, Hanif dan Syakirah kerana terpaksa mencurah tenaga untuk memastikan rumah dalam keadaan tersusun. Terima kasih jua buat anak2ku iaitu Mardiah, Liesah, Feeza dan Azlina yang sudi bermalam di rumahku serta menolong dengan juadah hari raya dan jamuan rumah terbuka. Okey, jom kita layan gambar2 yang sempat aku tangkap.



















































































































2 comments:

umiyumi said...

Salam Kak,
wah meriahnya Aidil Adha di sana. seronok sgt dpt berkumpul ramai2 mcm tu kan :)

wananiewana said...

kak meriahnya suasana Aidil adha d sana..wowwwwwwwwww..makanan pun mnyelerakan...