klik la sini sama...

terima kasih sudi follow

terima kasih sudi follow

Monday, April 4, 2011

I'm Back

Lama betul tak update blog. Kiranya ada la dalam sebulanb 10 hari aku membiarkan blog ni bersarang... Banyak betul entri yang tertinggal. Ada beratus2 gambar dalam iphone yang nak aku uploadkan dalam blog... Kena ambik masa sikit dan pelan2, aku akan update semula blog ku yang tak seberapa ni.

Buat semua teman2 yang selalu jenguk blogku, maaf kupohon kerana membiarkan blog ini jadi rumah yang usang.

Buat adik2ku di Malaysia dan teman2 yang mengenali diri ini dan mengikuti perkembangan perjalanan kehidupanku di perantauan ni, maaf kupohon kerana sekian lama, kubiarkan blog ini tanpa berpenghuni...

Well, i'm back tapi hari ni macam tak mengizinkan aku berblogging pulak. Sedari malam tadi, kepalaku diserang migraine dan sehingga tengahari ni, dah 2 kali aku telan cafergot ngan posntan... Nampak gaya, tertangguh lagilah entri untuk hari ini. Hari ini sahaja dulu buat kali ini.....

Nak tune kepala jap bagi steady dulu, baru aku update lagi....

4 comments:

SHIDA said...

kak ina jgn fkir byk sgt...byk2 kn rehat tu...

RaNiA said...

welcome back kak..jaga kesihatan ok...jgn lupa update story n gambo2nya..hehehe

harleena said...

Shida, rania: Tq adik2 ku sayang...

MOH KEMBARA said...

Salam Yong Harleena, bon soir! Lama akak tak berkunjung kat sini sbb tak jumpa link. Tima kasih jenguk blog akak. Alaa aritu akak tengok rancangan kesihatan di TV Turki tentang ayat Quran yg buleh diguna utk legakan migraine tp akak lupa ayat mana. JHugak tak bape faham apa yg dibincangkan, akak tak fasih bhs Turki. Try jgn minum minuman berkafein.