klik la sini sama...

terima kasih sudi follow

terima kasih sudi follow

Tuesday, May 10, 2011

Idea tak dak, speed cam hampas

Salam.... Lama menghilang buatkan aku kehilangan mood juga untuk mencoret dalam blog kesayanganku ini. Banyak event dan aktiviti yang terlepas tanpa sempat aku catatkan dan kongsi segalanya dalam blog aku ini. Kena pulak connection internet yang slow, memang buat aku makin bengang. Kejap2 not responding, jap2 not responding. Sapa boleh tahan... Nak update ikut iphone pun lagi haru.... Lagi slow dari lappy ni... Apa nak buek.

Tapi aku harap, bila aku dah mula menulis semula dalam blog ni, aku akan terus menulis dan berkongsi segala cerita suka duka serta berkongsi gambar2 buat mereka2 yang rajin menjenguk blog aku ini especially adik2 aku di Malaysia dan teman2 di mana saja mereka berada...


3 comments:

shida said...

mmg rindu nk bc blog kak ina...buka jer tk entry baru...huhuhuhu...rindu....update la lgi kak ina.....

harleena said...

thanks buat peminat setia blog kak ina. heheheheheh

RaNiA said...

salam kak leena...padan la dah lama tak bersiaran ye..dok tertunggu2 la cerita dari france nie...hehehheehe