klik la sini sama...

terima kasih sudi follow

terima kasih sudi follow

Tuesday, February 19, 2013

Pening-mana hilang gambar2 ni..



Salam. Lama tak update blog padahal hari-hari ada ajer entri atau resepi yang perlu dimasukkan dalam blog untuk tatapan kemudian hari. Tapi apakan daya, sejak laptop rosak, jadi malas nak update sebab banyak gambar-gambar tersimpan dalam laptop. Ni update pun gunakan laptop suami. Tapi bila jenguk balik entri yang lepas-lepas, baru perasan banyak gambar dah hilang sejak laptop tu rosak. Heran gak, apa kena mengena laptop rosak ngan kehilangan gambar-gambar dalam blog tu walaupun gambar-gambar tu memang dari dari laptop yang rosak tu. Musyil jap.... Sapa la tau jawapannya... banyak jugak entri yang kehilangan gambar. Aduuhhhh, frust betul laaa. Tak apa, pelan-pelan kita akan buat post-mortem.. hehehehehe


0 comments: