klik la sini sama...

terima kasih sudi follow

terima kasih sudi follow

Wednesday, November 13, 2013

Kelas Donut Gebussss with Chef Azuan

group photo
Tenggelam timbul tenggelam timbul, harini aku timbul balik.. Lama betul tak pegang laptop, hari2 dok ngadap hp ajer. So harini nak kongsi gambar2 masa kelas Donut Gebuss ngan chef Azuan pada hari ahad, 10hb nov 2013.

Kelas ni dianjurkan oleh Puan Siti Zubaidah Hj Jamil, pemilik Roti Asyura melalui group di FB iaitu Kelas Masakan BTP. Macam-macam kelas diadakan di sini. Bolehlah jenguk group tu kalau nak maklumat lebih lanjut. Bengkel puan siti hanya terletak di sebelah rumahnya. Di situlah diadakan kelas-kelas masakan.

Layan gambar laaa harini. Resepi, tunggu aku buat donut nanti.

WARNING: Donut yang dihasilkan memang gebusssssss....

aku bersama chef azuan

chef in action



doh yang telah siap diuli

operasi menggoreng donut

hasil harini sebelum dimake-up

gebuussss betul donut harini... baruku tahu rahsianya... hehehehe. Sapa nak tau, kena bayar pengeras.

donut gebusss dah dimake-up


twist doughnut


berliner doughnut
japanese bun

2 comments:

tun_telani said...

Salam kak ina.. welcome back to blogspot! hahaha.. gebusss betul donatnyeerr..

Rose Azadir said...

Salam, saya blogwalking kat sini, jemput datang ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. saya follow sis n kalau sudi follow la saya balik yer...