klik la sini sama...

terima kasih sudi follow

terima kasih sudi follow

Thursday, July 15, 2010

MOHON BANTUAN RAKAN2

Entri ini saya dapat dari e-mail seorang teman.


Salam..
 
Kepada kawan2 yang nak menderma,sama2lah kita bersedekah dan panjang2kan email ni to kawan2 yang lain...TQVW
 
Saya mulakan dengan Bismillah ARRahman ARRahim
Setelah lama mencari2 tempat yang dapat di jadikan pusat pengumpulan sumbangan yang sesuai.
Aktiviti ini lama di berhentikan kerana ketiadaan tempat untok di jadikan collection centre.
Alhamdulillah akhir nya kita telah memperolehi tempat untok di jadikan pusat pengumpulan barang2 berikut: 

1. Al-Quran
2. Buku kecil Juzzu Amma (surah2 pendek) - perlu dengan banyak
3. Sejadah sembahyang
4. Telekong perempuan - perlu banyak
5. Tudung perempuan - perlu banyak
6. Toys
7. Buku-buku Agama
8. Pakaian yang baru dan baik serta masih molek
 

Barang2 sumbangan boleh lah di hantar ke Masjid subang airport (Airport Lama). Sebelum hantar sila talipon Ustaz Abdul Razak HP: 0192797558
 
Mohon maklumkan yang barang2 ini untok di hantar antara nya ke Sabah , Cambodia dan Acheh atas nama TKO (ramlisdar)
 
Mohon chek dahulu sebelom menghantar sumbangan pakaian kerana  masalaah ada nya penyumbang yang kerap menghantar pakaian yang tak layak di derma, saperti seluar burok, kain2 burok , pakaian yang dah koyak dan lusoh. Kalau nak hantar yang baik dan molek  , kami sedia menerima.
 
Penerimaan sumbangan di terima mulai hari ini sehingga 15hb Oktober 2010
 
 
Peringatan tarikh TUTUP ialah: 15hb Oktober 2010
 
 
Just in case Ustaz Razak tak ada di Masjid boleh contact isteri pada Ustaz
bernama Puan Salwa HP 0196221072 atau 0196149067
 
Sebab ustaz ni sebok sokmo.
Bila Ustaz tak ada nanti sila contact isteri nya pula.
 
HP Ustaz Razak 0192797558
Mohon dapat lah kira nya rakan2 war war kan dan panjang kan pada rakan2 akan permohonan sumbangan ini, sama ada website lain atau email. Sumbangan ini tidak melibatkan wang tunai. Agar lebeh ramai dapat turut serta menyumbang barang2 saperti yang terdapat dalam list di atas

May Allah bless you

Semoga sama-sama kita membantu setakat mana yang terdaya. 
 

0 comments: