klik la sini sama...

terima kasih sudi follow

terima kasih sudi follow

Wednesday, October 26, 2011

Happy Wedding Anniversary

Entri ni sepatutnya aku masukkan semalam tapi tak berkesempatan sebab aku sibuk scan gambar dan masukkan ucapan buat tersayang di facebook aku. Sebab apa? Sebabnya blog aku ni bukanlah menjadi bahan bacaan buat suamiku. Dia kurang minat surf internet apatah lagi membaca blog. Paling-paling pun, dia akan buka fb dan bolehlah aku tagkan nama dia kat fb tu. Anyway, ni ucapan aku buat yang suami tersayang:
Hoping that the love u shared years ago
Is still as strong today as it was
then bringing u much joy, love and happiness
How true my feelings were
I found out to be the best thing in my life
Was when you married me
Thank you my loving Husband
For the years we share
I know one thing for sure
We make a wonderful pair

Semoga perkahwinan kita akan berkekalan hingga ke akhir hayat.
Happy 19th Anniversarry Sayang
kenangan bersama arwah umi di hari pernikahan

semoga kebahagiaan berkekalan ke akhir hayat


3 comments:

shida said...

amin...

Nieza said...

Assalam kak, Tahniah!..Happy wedding anniversary buat akak dan suami semoga kekal bahagia hingga ke akhir usia...amin....:)

harleena said...

Thanks Shida n Nieza... Amin..