klik la sini sama...

terima kasih sudi follow

terima kasih sudi follow

Monday, October 17, 2011

Rindu

Lama aku tak update blog kesayangan aku ni... Kekangan masa terus jadi alasan di samping aku ralit dok ngadap tv kat asyik tv. Hari ni, aku jengok blog sahabat dr Group Tak Pandai Masak di FB iaitu blog shiela . Baca pulak tentang cerita ibunya yang telah pergi mengadap Illahi. Tiba2 aku pulak yang sedih sambil menitis air mata. Bila sorang2 ni, mulalah layan mood sedih. Aku pun teringat gak kat arwah umi  aku, arwah mak mertua, arwah mak (makcik aku yang aku panggil mak) serta arwah Mummy (adik abah aku yang aku panggil mummy). Nampak gayanya, memang aku ni tak punya insan lagi yang layak ku panggil ibu, mak, umi or mummy.. Even baru2 ni, aku kehilangan makcik iaitu isteri abah aku yang juga telah pergi menyahut panggilan Illahi pada 3hb Oktober 2011 yang lalu. Aku pn nk kongsi lagu yg sama macam kt blog Shiela gak.


3 comments:

noraauliyya said...

Allah lebih syangkan mereka ! jgn bersedih .

shida said...

innalillah....al fatihah..

MOH KEMBARA said...

Assalamualaikum,

Kasih ibu sepanjang hayat! Alhamdulillah akak masih ada emak.