klik la sini sama...

terima kasih sudi follow

terima kasih sudi follow

Wednesday, December 21, 2011

Royal Albert

hari ni aku dok perabih masa kat laptop sambil jenguk2 royal albert. Amendanya royal albert tu? apalagi, pinggan mangkuk royal albert laaa. Jom jamu mata sat...
nota:- ni aku tengok kat ebay.uk

rege dlm US $69.99 tak termasuk pos



4 keping gambar tu tea set untuk 6 orang... Rege? dalam 70 pound tak termasuk pos... Ada berani ke?
hehehehe
set ni pulak regenya $125 tak masuk pos
Cukup dulu buat hari ni.. Lagi lama aku tengok, naik juling dah mata aku... hehehehe.. Kalau ada kesempatan, baik aku gi london terus, beli kat sana.. Kalau nak tengok lagi gambar2 tu, silalah jenguk ke sini... royal albert



2 comments:

Nieza said...

kak, saya suka set yg last tu..cantik la:)

harleena said...

cantik kan? Agak2nya, mahal tak kalau nak beli..? hehehe..