klik la sini sama...

terima kasih sudi follow

terima kasih sudi follow

Wednesday, December 21, 2011

Winter break

Hari ni dah masuk 5 hari anak2 bercuti. Hari ni gak dah masuk 3 hari suami aku gi Sevilla, Spain untuk meeting. So, walaupun winter break, aku dan anak2 dok terperak dalam rumah ajer laa. Hari2 hujan pulak tu. Angin, tak payah citer laaa. Kadang2 dah macam ribut kat luar tu. sabtu depan, baru suami aku balik dari Spain, barulah aku nak plan gi jalan mana2 pun. Cuti pun tak selama as summer break. 3 Jan, anak2 dah kena masuk sekolah balik. Aku plan nak bawak anak2 gi Carcasonne. Aku dah pergi Carcasonne tu tapi gambar2 aku tak share lagi kat blog ni padahal dah pergi masa bulan 3 aritu. Then, aku plan gak nak bawak anak2 gi main salji. Tempat? Belum pasti lagi tapi still dalam France laa. Mungkin tempat yang aku pergi awal tahun dulu or maybe tempat lain pulak. Gambar2 aku gi main salji awal tahun dulu pun, aku tak sempat kongsi dalam blog ni lagi..
Aduuuuhh, baru aku perasan (lama dah perasan sebenarnya) yang aku ni dok ngumpul punya la banyak gambar2 tapi tak masuk2kan dalam blog lagi.. Nampaknya, kenalah masukkan sikit2..


0 comments: