klik la sini sama...

terima kasih sudi follow

terima kasih sudi follow

Monday, December 27, 2010

Hari kedua di Toulouse

Hari ni, suami aku mengajak aku ke town toulouse untuk tengok handphone yang nak dibeli. Mula2, naik Metro (tram). Tambang untuk sehari perjalanan ialah 5 euro untuk sorang. Punyalah ramai dalam tram tu. Turun tram dan naik pulak train. Turun train, naik pulak shuttle bas untuk ke shopping complek ni. Sori, satu nama tempat pun aku tak tahu. Aku main ikut ajer.

Kat kedai hp, kami sambar 2 hp. satu blackberry torch dan satu lagi iphone. Harga yang perlu dibayar ialah 300 euro untuk dua phone tu dan kena sign contract 2 tahun yang mana bulanan pula dalam 49 euro untuk satu phone.

Jeng3...

heheheh, tak sempat nak snap gambar lagi. nanti aaarrr.

0 comments: