klik la sini sama...

terima kasih sudi follow

terima kasih sudi follow

Monday, July 4, 2011

entri terlepas-Pindah rumah

11 Mac 2011 dengan rasminya aku dan keluarga berpindah masuk ke rumah baru kami yang terletak di Mondonville.. Mmg banyak entri yang terlepas. Sekarang dah masuk bulan Julai. Agak2 4 bulan gak aku tak update blog dengan segala aktiviti setelah pindah sini.. Memang aku tengah malas sesangat laaaa hingga hari ini aku paksakan diriku untuk menulis semula.. Bukan apanya, idea hilang dan macam tak de benda nak cerita. Hanya gambar2 ajer banyak. Tu yang dalam iphone sampai seribu lebih gambar. Bila aku dah upload gambar, baru aku mula nak menulis semula... Lagi satu yang buat aku jadi malas bila guna iphone ni, aku terus upload gambar2 masuk dalam fb.. So, banyak gambar dah masuk dalam fb tapi tak masuk2 lagi dalam blog... So, aku nak mula berblogging semula. Harap2, rajinlah aku update blog aku ni..

Hari ni nak kongsi gambar2 di rumah baru aku ni..
rumah baru aku

bilik anak teruna


bilik anak daraku, tgh sibuk ngemas barang2

bilik syakirah

perabut masih dalam kotak


stok makanan dari Malaysia

stok makanan dlm tin


perabut yang kubeli. bila dibelek2, rupa2nya produk Malaysia



luar apartment. Operasi memunggah barang dari apartment ke dalam van utk dibawa ke rumah baru

50 euro yang dah disaluti dengan coklat.

ruang tamu


dapur yang masih berselerak

garage

washing machine dan dryer dalam garage

garden table

tempat lepak petang2 tapi hingga kini, tak lepak2 lagi kat sini..

my lovely kitchen


pandangan dari tingkap tepi

tangga menghala ke tingkat 1

antara gambar2 yang dibawa





3 comments:

RaNiA said...

salam kak leena...at last dpt gak kabar dari france...;-)...

harleena said...

heheheheh. Waalaikumsalam Rania... Apa khabar Rania? Akak sibuk la lately and penyakit M melanda....

shida said...

rindu nk bc bolg kak ina....