klik la sini sama...

terima kasih sudi follow

terima kasih sudi follow

Monday, July 4, 2011

GEGAR BLOG JULAI 2011


Seperti biasa, aku join segmen Ben Ashaari lagi. Sapa si Ben Ashaari ni? Korang kenal tak? aku pun tak kenal tapi aku kenal dalam arena blogging aje. Segmen baru bernama
GEGAR BLOG JULAI 2011 bermula. Maklumat lanjut kat sini

Kalau rajin baca blog Ben ni, mmg macam2 citer ada, macam2 tips ada. Jadi kalau ada masa, bacalah... Aku ni banyak dah terlepas dek kerana malas berblogging 3-4 bulan ni sampaikan aku malas nak ziarah blog teman2. Sejak pindah rumah,  pagi2 aku dah bangun utk siapkan bekalan anak2 ngan suami. Then, aku sibuk ngan fb, then buat kerja2 rumah apa2 yang patut. Bila anak2 balik sekolah jam 5 petang tu, masing2 sibuk ambik turn guna lap top pulak. Bila malam, aku dah keletihan dan malas nak ngadap lap top pulak. Aku kena sindrom iphone, dok ngadap iphone pulak...
 Ni la baru aku bukak blog Ben dan jap lagi, tamatlah segmen Ben... Alamak, aku silap tengok time. Ingatkan pukul 1.32 pm jam Malaysia. Rupanya kat Malaysia dah pukul 7.32 pm. Tak kisahlah, penat aku buat entri jadi aku nak submit jugak kat blog ben tu.... Sorrri Ben....

3 comments:

A M E ! said...

hey there .

ame singgah dari Gegar Blog Julai 2011 Ben Ashaari . wishing you all the best and good luck ya .

keep on blogging . and ohh , jemput singgah blog ame ya bila bila free . haha . :D

and have a nice day ahead !

Cik Ayu said...

singgah sini dr segmen GEGAR BA..

harleena said...

thanks Ame and Cik ayu, sudi singgah sini..