klik la sini sama...

terima kasih sudi follow

terima kasih sudi follow

Monday, July 4, 2011

Farewell Lunch Dr Nazri

Setelah lama menyepi diri, konon2nya aritu aku nak start berblogging semula tapi still tak dapat atas alasan sibuk. Yang sebenarnya, tak ada mood nak menulis.. Ni cuti sekolah dah start. Aku dapat guna jap ajer ni lap top. Jap lagi, ramai yang tunggu turn nak guna..

Sebab dah lama tinggal blog, dalam hp aku ada seribu lebih photo yang baru ajer aku uploadkan dalam komputer. So, entri aku akan diselang-selikan entri baru dan entri lama.. Harap aku dapat catch-up balik detik2 yang tertinggal. Gambar2 ni penting sebagai kenangan aku berada di negeri orang... Suatu hari dan ketika nanti, hanya blog ini dapat kutatap untuk mengingati segala kenangan di perantauan....

Entri aku hari ni adalah entri terbaru. Acaranya semalam yang diadakan di rumah aku sempena Farewell lunch buat sorang student PHD yang akan pulang semula ke tanahair tercinta. Tak banyak yang ku tahu tentang Dr Nazri ni, maklumlah aku kenal pun tak lama. Dalam 3-4 bulan ni ajer tapi alhamdulillah, aku dapat berkenalan dengan student2 sini yang membuatkan aku tak sunyi... Thanks you guys and gurls... Malas nak citer panjang2, aku nak paparkan gambar2 ajer kat bawah ni... Thanks buat organizer, Hanif and thanks buat semua yang hadir dan membawa pot luck. Memang macam2 makanan yang ada. Memang kenyanglah semalam tu...

Wina, Opah Sally n Kak Yah

Cora n Izan

3 dara pinggitan

Hanif and Yuslan (betul ke ni, sorry, i did'nt really know your exact name



Nazri, Iqmal, my hubby and Atuk Ahmad

sessi menghidupkan bara. Atuk n Mej Man




Wina and Ain

pasangan Cora and Iqmal


Alhamdulillah, mmg meriah ngan makanan



Asyik ngan game X-Box.


hepi, akhirnya berjaya gak menghidupkan api


thanks tu bbq committee for the delicious bbq


Syed and Nazri






hepi birthday Cora














1 comments:

RaNiA said...

byk sungguh makanan..paling best bbq tue la..;-)