klik la sini sama...

terima kasih sudi follow

terima kasih sudi follow

Monday, July 18, 2011

Laptop rosak

Nampaknya seminggu ni aku terpaksa menyepikan diri dari berblogging angkara laptop aku rosak. Semuanya bermula dari link yang anak aku tekan dlm wall fb dia.. Mulanya, laptop tu shutting down sendiri dan kemudian restart gak sendiri.. Berkali2 gitu dan akhirnya terpaksa di off kan suisnya.. Bila dibuka kembali, masalah yg sama berlaku dan di tutp srmula suisnya buat ke sekian kalinya. Akhirnya, langsung window tk boleh buka... Aku dh tk tahu nk buat apa kecuali tunggu keulangan suamiku seminggu lagi.. Moga dia dapat memperbaiki apa2 yg patut. Byk gambar2 kenangan dlm lappy tersebut yg blm diburnkan dlm cd.. Tension2 lbh2 lg buat anak2. Cuti sekolah tanpa lappy. No more malay drama or movies, no more korean movies, no more era rentak music terkini, no more online games, no more fb.... Abis tu, apa la depa nk buat ni.. Nk jln2 cuti sekolah ni pun tk boleh. Tension2.... Mmg abis la iphone aku ni jd rebutan pulak lepas ni...

1 comments:

Pn. Liza Mahmood said...

Inaaaaa....

Lama x jenguk blog Ina, terasa rindu ni yg dtg jengah ni.. heheeee...

Mlm ni fb error lah - Si Hanan la x psl2 pi jawab salam Virus tu! Aduiii...