klik la sini sama...

terima kasih sudi follow

terima kasih sudi follow

Thursday, November 10, 2011

Asyik tv

Lately, aku ni ralit sungguh dok tengok siaran tv Malaysia kat asyik tv. Kadang-kadang sampai tak jadi keje dah kat rumah ni. Lebih2 lagi bila dok ikut citer Soffiya ngan Cinta Elisya... Soffiya pun dah abis, macam tak de citer menarik la pulak.. Ni bukan nak citer pasal Asyik tv tapi pasal 'bonus' yang aku dapat dari Asyik tv sebagai top 10 fan... Chewah, macam tak percaya pulak. Nampak sangat aku tak de keje, dok ngadap Asyik tv ajer.. hehehehehe.. Jom tengok carta ni:
Dapat jadi top 3... Seperti yang dijanjikan oleh pihak Asyik tv, top 1-5 akan dapat 'duit raya' sebanyak RM100.00 manakala top 6-10 akan dapat
Alhamdulillah, sapa nak bagi duit free kan.. Rezeki Allah juga ni...
Yang penting, aku dapat tengok channel Malaysia dan dapat duit at the same time.. Siap tengok perlawanan bola sukan sea lagi aritu, Malaysia lwn Singapore, then Malaysia lawan Thailand..
Yang paling best, dan lain dari online tv yang lain ialah function rewind button. Macam Anugerah Seri Angkasa aritu. Anak2 balik sekolah bila Anugerah tu dah tamat tapi nasib baik ada rewind button, so boleh tengok semula anugerah tu... 

0 comments: