klik la sini sama...

terima kasih sudi follow

terima kasih sudi follow

Thursday, November 10, 2011

How to measure butter

Selalu kalau surf internet utk cari resepi especially kek, mesti jumpa measurement dalam bentuk cawan.. Takkan butter tu nak bubuh dalam cawan pulak... 1 stick of butter tu berapa gram? Sama cam butter kita kat Malaysia ke yang 250 gm tu? So, kita aku nak share How to Measure Butter..


Perasan tak butter yang 1 stick ni sebenarnya bukan 250 gm tapi hanya dalam 113 gram ajer..
So, lepas ni, bolehlah guna table kat atas tu...

0 comments: