klik la sini sama...

terima kasih sudi follow

terima kasih sudi follow

Wednesday, November 23, 2011

Contest Senyuman Menawan Hati

Demi mengubat hati yang tengah marah, aku jalan2 melawat rakan2 blogger... Tertarik ngan contest ni... Jom join.. Aku join sebab nak support kekawan blogger... Maklumat lanjut tentang contest ni, korang boleh jenguk blog Arda


Gambar pertaruhan aku yang tak sepertinya... Aku ni jarang atau memang tak pernah senyum kalau bergambar... Jenuh aku nak cari gambar aku tersenyum...


Kat sini aku nak tag 3 orang.... 
 Bad

9 comments:

Melati Qistyna's Mummy said...

hehehe, sama la kita... mg berjaya ye :)

naga said...

Kita kalau senyum keluar api pulak, hehehe...

Bardboo said...

wah dah lama tak kena tag..ok nnt saya join contest ni gak..kena cari gmbr dulu..

Nieza said...

alahai kak saya ni tak pandai nk join contest gini..nantilah saya try yer...tq tag me:)

nita said...

salam...
hye~ nita singgah dan follow sambil2 tengok gambar contest...
hehe~ kalau sudi, singgah balik yerr ? takpe,,, adat la tuhh mng kalah,,, nice pic~

shida said...

senymn kak ina mmg menawan hati ku....

harleena said...

Melati, thanks...

harleena said...

Naga, memang betul tu. Takut api keluar sebab tu jarang senyum.. hehehehe lagipun senyumanku tak menawan....

harleena said...

bad, nieza.... saja2 ajer tag.. kalau sudi, join laa..