klik la sini sama...

terima kasih sudi follow

terima kasih sudi follow

Thursday, August 18, 2011

JOM JOIN GA DARI UMI

Aku memang tak sempat betul nak update blog ni dalam bulan puasa dengan timing memang lari dari yang sepatutnya. Berbuka puasa dalam pukul sembilan malam, isya pulak masuk memang lewat dalam pukul sepuluh lebih. Malam2 aku tidur dalam pukul sebelah lebih, kekadang dua belas dan kekadang  tiga belas satu pagi... Seawal pukul 3, pasti aku dah terjaga. sambil berkebil2 bijik mata menunggukan waktu nak bersahur. Habis waktu bersahur dalam pukul 5. Selalunya aku dh tak boleh tidur, bila suami gi keje around 7.15 am, aku mula lah mengular balik. Kekadang dalam pukul 11 lebih baru aku keluar bilik... Ruginya masa yang berlalu.... Wokey, topik lain pulak.
Aku nak ajak korang join GA dari umi yang jauh di Perth..

Hadiah memang menarik sesangat lebih2 lagi buat aku kat France ni yang minat bab2 baking ni. Nak beli buku kat sini, bukan tak boleh, murah ajer tapi masalah besarnya buku2 kat sini semua dalam bahasa FRANCE. Apa aku nak baca. Takkan aku nak translate habis mukasurat buku2 tu.... Jom jenguk hadiah yang Umi sediakan...
cover buku
antara kandungan dalam buku

Antara syarat2nya:

1) Penyertaaan dibuka kepada semua kecuali yang tinggal di Australia.
2) Tinggalkan address blog anda beserta email address di ruangan komen post ini.

3) Buat post/entry di blog anda tentang GA ini dan sertakan link ke Give Away ini. Terpulang kepada kreativiti masing-masing. Link ke GA ini adalah : http://umiyumi2.blogspot.com/2011/08/book1.html

4) Tarikh tamat GA ialah : tepat jam 12 tgh malam pada 31 Ogos 2011. Pemenang akan diumumkan pada
1 September 2011.
5) Pemenang akan dipilih secara rawak melalui www.random.org. Pemenang yang berjaya akan dihubungi melalui email. Sekiranya pemenang yang terpilih tidak menjawab email dalam masa tiga (3) hari, kemenangan adalah terbatal dan undian akan dibuat sekali lagi. 


 Maklumat lanjut, bolehlah gi ke rumah umi

Okey. Aku kena stop dulu sebab waktu berbuka dah hampir.... Chow for now...

0 comments: