klik la sini sama...

terima kasih sudi follow

terima kasih sudi follow

Saturday, September 3, 2011

Jalan2 raya ke Andorra Part 1

Ni post terbaru aku. Banyak lagi post2 yang tertinggal tapi aku nak citer yang terkini. Semalam, aku gi jalan2 ke Andorra... Kat mana yer Andorra ni? Spain ke France? Andorra ni negara tersendiri yang kecik ajer terselit di celah2 gunung antara Spain ngan France... Kira datang Andorra ni cam gi Langkawi lah sebab kat sini duty free shop.. Aku gi ke tempat bernama Andorra La Vella... Ni petanya:

Kalau korang hantu coklat, memang gila beli coklat bukan hanya kat France ni tapi kat Andorra pun memang murah... Aku memang shopping coklat, nak bagi abah bawak balik Malaysia sekali....
ferrero rocher sekotak 2.99 euro

aku sambar 3 kotak sekali...


antara coklat yang aku beli
Ferraro rocher sekotak berisi 30 biji and dapat free 3 biji tu baru 2.99 euro ajer. Toblerone yang besar 400 gm tu sekotak baru 2.99 euro ajer... Ni kalau aku dah start makan coklat, mau jadi gemuk aku dok kat sini...
Jom layan gambar2 kat Andorra tapi banyak gambar atuk ajer sebab dia nak balik Malaysia, so tangkap gambar dia banyak2 sikit, buat kenangan....

Ira n atuk

Shuhada n Syafiqah menikmati McFlurry Oreo




kepenatan...
Alamak, baru nak upload gambar2 kat Andorra, rupa2nya banyak lagi la gambar bukan dalam iphone aku ni. Dalam digital kamera la pulak.... Aku kena stop dulu sebab nak keluar gi town, cari barang2 untuk sekolah. Nanti aku sambung upload lagi...

5 comments:

Deliah's Deli said...

seronok historical rustic andorra..hv a good time.

selamat hari raya. :)

harleena said...

thanks Deliah...

shida said...

banyaknyeeeeee coklat........

harleena said...

shida, tak per. Nanti atuk bawak balik coklat laggiiiiiiiiiiiii.. heheheheh.

shida said...

tu yang best nk dgr tu.....