klik la sini sama...

terima kasih sudi follow

terima kasih sudi follow

Thursday, September 29, 2011

open house Eid Mubarak n farewell Cora

Pada 10hb September, 2011, aku telah mengadakan jamuan rumah terbuka berserta farewell buat Cora. Entri ni dah lama terlepas tapi gambar tak sempat nak share dengan semua yang hadir.. Seperti biasa, jamuan adalah secara pot luck.... Jom layan gambar:
(ni merupakan percubaan kali ke 7 8 dalam 5 hari untuk upload gambar. Entah kenapa, slow bebenor connection internet ni. Harap2 berjaya, kalau dah ada gambor tu, kira berjayalah kita, ye).
Nasib baik hari ni, 29 september, 2011, aku berjaya juga masukkan gambar raya ni... Nama ajer open house n farewell Cora tapi sayangnya gambar Cora and famili tak ada pulak... Cora missing in action hari tu, dia ke rumah jiran depan rasanya.... Well, tak per laaa. 

pulut kuning n rendan nyonya by Izan

nasi impit and rendang arnab by Hanif


Laksa Utara by Harleena, tuan rumah.. heheheh


Hanif junior with Hanif senior




















gambar blurrr la pulak..












1 comments:

bArdbOO said...

best dpt kumpul rmai2 n kenal2 dgn kwn2 baru.. =)