klik la sini sama...

terima kasih sudi follow

terima kasih sudi follow

Wednesday, September 28, 2011

Sesangat Tensionnya!!!!!

Aku ni dah tension sangat sangat sangat sangat. Dah berhari-hari-hari aku try punya try punya try....
Nak kata connection slow, elok pulak aku tengok Asyik tv kat fb tadi tapi apasal aku nak post gambar, tak lepas2 gak. Banyak betul gambar2 yang aku nak postkan kat blog ni, antaranya gambar open house raya n farewell cora, kat airport masa hantar cora, open house rumah Lin, gambar2 masa gi paris,,,, and bla bla bla bla, banyak lagi laaaa tapi gambar tak lepas2 gak. asyik keluar "error, try again." Pe hal ni....!!!!!
Betul punya marah dah aku ni...

2 comments:

MOH KEMBARA said...

Assalamualaikum Yong, Bon soir! Aiii betoi kaa? Agoknya dia pun kena sesema musim luruh ni kot. Sabor jer. Sat nanti eloklah tu. Anak dah sihat? Akak baru pulih dr demam sesema, demam pertama tahun ni!

harleena said...

bon soir kak Halima... Alhamdulillah dah sembuh demam. Akak saya ni dah berjangkit2 la pulak..