klik la sini sama...

terima kasih sudi follow

terima kasih sudi follow

Friday, September 9, 2011

Selamat Hari Ulang Tahun Sayang

Dalam kesibukan bulan Ramadhan, banyak tarikh penting yang aku nak update ke blog tapi tak berkesempatan. Antaranya adalah tarikh ulang tahun suami tersayang... Rasanya baru lagi aku ucapkan selamat ulang tahun buat Sayang, rupanya dah setahun berlalu... Walau pun terlewat, Ina ingin ucapkan Selamat Ulang Tahun buat Abang, semoga Allah merahmati dan memberkati hidup Abang dan semoga Abang bahagia selalu hidup bersama dengan Ina....


2 comments:

RaNiA said...

selamat hari lahir jugak untuk husband akak...

MOH KEMBARA said...

Assalamualaikum Yong,

Biar lambat jangan terlupa teruih! Selamat belated birthday buat 'abang' tu!