klik la sini sama...

terima kasih sudi follow

terima kasih sudi follow

Tuesday, January 4, 2011

Jalan2 lagi

Ni entri semalam yang tak sempat diupdate sbb tak sempat nak mengadap laptop.
Pagi ni dalam pukul 10.00 pagi, aku, Maziana dan Syakirah keluar lagi untuk menenguk atau mengusha-usha barangan elektrik dan ke Alinea sekali lagi sebab Maziana tak berkesempatan untuk keluar baru2 ni disebabkan suaminya sakit gigi.

Mula2 Cora membawa kami ke Darty yg nerupakan kedai elektrik. Saja nak survey2 harga dan tengok2 barang. Aku pun mula nak nak snap gambar. Baru satu gambar yang disnap, tiba2 ditegur pekerja di situ yg tak mengizinkan aku mengambil gambar. Terpaksa la stop dan ambil secara sorok2.

Keluar dari Darty terus ke Alinea untuk menjenguk perabut sekali lagi. Then, ke KFC di Blagnac lagi untuk membeli bekalan ayam goreng KFC dibawa pulang. Petangnya dalam pukul 4, anak2 ada appointment dengan doktor untuk medical check up. Doktor hanya gunakan stethoscope aje dan ambil timbangan berat. Then, dia tulis laporan dalam sehelai borang. Sorang kena dalam 23 euro. Semuanya 92 euro. Mahal gak tu medical check up tanpa check apa2 pun.

So, tamatlah entri arini. Jumpa pulak untuk entri besok. Sorry readers, no photo taken. Tak sempat.

0 comments: