klik la sini sama...

terima kasih sudi follow

terima kasih sudi follow

Tuesday, January 18, 2011

Nak beli kasut, nak beli kasut.

Hari sabtu lepas, (15 Jan 2010) tengaharinya kami sekeluarga keluar ke Le Claire untuk cari kasut sukan anak2.

naik tram kat metro Jean Jaures

tengah beratur nak top up pastel

dlm pejabat utk top up pastel

Turun tram kat Arenes, then naik train ke Grand Noble. pastu jalan kaki dlm 1 km ke kedai


tengah tunggu tram dari Arenes nak ke Jean Jaures

Nanti aku citer pulak pasal satu kad yang dinamakan kad PASTEL.

Aku edit sikit entri ni atas permintaan sahabatku  Puan Liza  yang nak tengok kasut2 yang kubeli untuk anak2. Ni dia:
Kasut untuk Hanif-Puma

kasut syakirah-hanna montana

kasut syakirah lagi

Ketiga2 kasut ni aku beli dengan harga 63.97 euro setelah ditolak diskaun yang ada. Kalau diconvert, mmg mahallah harganya jadi, tak yahlah kita convertkan ke RM kita.... Kalau tidak, sesak gak dada ni......

3 comments:

Pn. Liza Mahmood said...

ate mane kasut yg dibeli tu Na? Mcm murah je barang2 kat sana... asal jgn convert ke duit Mesia udah le...

Pn. Liza Mahmood said...

Eh,Kasut...! Lawa2 kasutnya, bertuah bebudak tu berkasut baru aje. Ina pun kena le beli yg empuk, senang pi beli brg dapur (sedap berjalan, makin sedaaaappppp.... berbelanja ye tak? theheheheheee...)

harleena said...

kasut murah yang Ina beli aritu dah mula koyak menampakkan span kat dalam. Tapi, biarlah pelasah sampai habis winter ni... Janji still boleh pakai.