klik la sini sama...

terima kasih sudi follow

terima kasih sudi follow

Thursday, February 9, 2012

And its SNOWING (final chapter)

Just nak share baki-baki gambar masa snow aritu... Masa ni, kami sekeluarga berjalan ke pekan Mondonville, lebih kurang 2 km kot dari rumah... Kt situ, ada taman besar dan masing2 main snow board kat situ..
luar pagar rumah


jiran keliling rumah




kesejukkan



snow fight lagi....





bergambar di celah2 pokok... Kamera hp pun dah blur, terjatuh dalam snow...

tiba di taman

kepenatan berjalan..

best ni kalau bawak board tadi, boleh main gelungsur...






sungai kecil yang dah beku



















terlebih berat sudahhh...





































6 comments:

shida said...

mesti best gilerr......bertuahnyeee dpt merasa pgalam tu sendiri kn kak ina...

harleena said...

alhamdulillah, rezeki Allah bagi..

アヌムちゃん said...

bestnya akak sefamily dkt sana.anak dh besar2 semuanya..

MOH KEMBARA said...

Assalamualaikum Yong Harleena,

Tulah tiap malam akak tengok berita TV kat Turki ada laporan pasa salji yg teruk di Turki dan Eropah, nampaknya cam suasana artik dah. Alhamdulillah ada salji lebat di kawasan Yong, dpt merasa puas2 tak payah naik gunung. Alhamdulillah akak merasa salji fresh di Istanbul dan di Laut Hitam, rumoh mertua.

harleena said...

アヌムちゃん , anak akak dah besar2. Yang kecik sekali pun dah 12 tahun 25 feb ni..

Moh Kembara, Alhamdulillah. mmg merasa gak main salji depan ngan belakang rumah.. Tahun ni suhu kat France or maybe Europe pelik sikit. Cuaca makin sejuk tak macam bulan februari tahun lepas..

harleena said...

Shida, alhamdulillah... Rezeki dari Allah.. Hanya dapat berkongsi gambar2 dengan Shida dan semua kat sana..