klik la sini sama...

terima kasih sudi follow

terima kasih sudi follow

Friday, February 3, 2012

time to sleep

Masa untuk aku melabuhkan tirai dari blog dan cuba untuk menidurkan diri sendiri. Tadi siang aku dah tertidur awal so memang terpaksa memaksakan diri untuk tidur. Jam pun dah menunjukkan angka 12:05 am. So, selamat malam semua. Esok aku akan updatekan resepi nasi hujan snow aku tu, insyaAllah, kalau berkesempatan sebab plan esok, nak ke rumah kawan. Ada makan-makan, ladies day out... Still dok fikir-fikir lagi nak bawak apa untuk jamuan esok. Dan still dok fikir-fikir nak buat sarapan apa esok pagi and still dok fikir-fikir nak masak apa pula untuk lunch/dinner esok.. Mmg tak tidur lagi la aku atas katil karang, tenggelam dok fikirkan menu untuk esok.. OK, chow.
Assalamualaikum.............
sweet dreams to me

0 comments: