klik la sini sama...

terima kasih sudi follow

terima kasih sudi follow

Monday, February 6, 2012

And its SNOWING (part 2)

Sunday, 5 Februari 2012.. Anak-anak memang menantikan hari ni sebab ramalan cuaca ada tertulis, hari ni akan snow the whole day dari pukul 10.00 am till 22.00 pm. And it start snowing around 8.30 am. Mula-mula macam hujan gerimis dan makin lebat.. And it really was snowing the whole day sampai malam tapi tak lah sampai pukul 22:00. Lebih kurang pukul 20:00, salji mulai stop.

Apalagi, dari pagi tadi,  main snow la jawabnya...


Nasib baik aritu ada beli kasut, baju ngan seluar untuk gi main snow di Pas de la casa. So, peralatan tu diguna pakai hari ni untuk main snow... hehehehe.. Memang banyak tangkap gambar. Jadi, kita layan gambar....
gambar ni diambil around 9:45 am. Salji tengah turun lebat  gak


Around 9:44 am. Dah dipenuhi salji dalam tempoh lebih kurang sejam


operasi buang ais dari kereta


kolam renang dah diselaputi salji



pandangan dari tingkap hall 








kesejukan






Pandangan dari jalan di  belakang rumah

Jalan-jalan keliling rumah

pandangan dari sisi tepi rumah

1 comments:

shida said...

suka tgk semua excited nak main salji.....hehhehe...