klik la sini sama...

terima kasih sudi follow

terima kasih sudi follow

Wednesday, February 8, 2012

And its SNOWING (part 3)

Buka blog arini, tengok ada komen... Tak sangka ada artis yang sudi jengok blog aku yang tak seberapa ni... hehehehe. Thanks Adam Corrie, sudi berkunjung ke rumah aku ni... Sapa-sapa nak jenguk blog Adam Corrie, boleh bukak sini: Adam Corrie. Bangun pagi ni, terus ke dapur macam biasa. Hajat di hati nak goreng kuew teow.. Masalah la pulak pagi2 ni.. Air langsung tak keluar dari sinki kat dapur tu. Sebelum ni kalau pagi2, air panas yang keluar. Langsung tak boleh guna sebab panas sangat. Bila masuk petang pulak, air sejuk yang keluar. Sejuk sesejuk-sejuknya... Rasa beku tangan ni... Hari ni, langsung setitis air pun tak keluar.. Tadi ada pakcik plumber dtg tengok2 kan tapi tak boleh buat apa2. Besok dia akan datang balik dengan kawan dia.. Harap2 esok, ok laaa...
Ok, jom layan lagi sambungan gambar-gambar masa snow turun aritu....

excited nk buat snowman

voilla!!!!  snowman obess dari Mondonville

sorang-sorang pun jadilah, dpt main salji




kolam dah penuh dengan salji







percubaan membuat twin tower


there goes my garden... huk3. Abissss sudah

from my kitchen window


twin tower ke tu???







snow fight










getting ready to join the snow fight

from Shuhada to Nurisha










End of part 3. Bersambung lagi sebab nak kena stop dulu.... Banyak urusan yang perlu disettlekan...

0 comments: