klik la sini sama...

terima kasih sudi follow

terima kasih sudi follow

Thursday, February 2, 2012

And its SNOWING

Seperti biasa, bangun  pagi-pagi buat sarapan... hari ni donut yang buat malam tadi dan dah difrozenkan. Just goreng ajer. sambil jenguk hp tengok temperature arini, manalah tau kot2 hari ni turun salji. And guess what, tiba-tiba nampak lantai kat luar tu penuh dengan ais. Dari sikit makin banyak salji turun. Punyalah excited, maklumlah first time salji turun depan mata. Mak ngan anak-anak ikut excited. Terlompat-lompat kat luar rumah... It's school day, so  kena la gi sekolah gak tapi half way ajer dah patah balik sebab jalan licin. So, I declare cuti sekolah arini...  hehehehehe.
Jom layan gambar-gambar snow kat rumah..


excited salji turun












jalan ke sekolah



















depan rumah
















5 comments:

shida said...

bestnyeee kak ina...mesti pengalamn bermkna ni...

Asmara said...

salam kak. salji turun sikit2 mmg seronok sgt. tp kalau dah mengunung mcm kat sini terseksa rasanya. tp enjoy sangat kan! ;)

Mamasya said...

Aslmkum Harleena.seronoknya dpt pengalaman merasa salji...yg pasti anak2 paling happy...

MOH KEMBARA said...

Salam Yong,

Oh ye ke pertama kali turun depan rumah? Mesti sonok bebenor! Enjoy while it last! Kat rumoh kami, dah 4 ari ni keta suami tenggelam, salji paling lebat di Istanbul kata suami!

harleena said...

Shida: mmg pengalaman yang amat berharga..

Asmara: first time merasa salji turun, sikit2 pun dah terlebih excited...

Mamasya: betul betul, anak2 yang paling seronok tapi maknya pun dah teerlompat2 sekali..

Moh Kembara: Kak, first time la katakan. Memang seronok bebenor laah. Tak dapat bayangkan camana keadaan akak kat sana. cuaca tentu sejuk.