klik la sini sama...

terima kasih sudi follow

terima kasih sudi follow

Tuesday, January 31, 2012

31 Jan 2012

Duduk tak duduk, rupanya dah penghujung bulan Januari buat tahun 2012 ni.. Sebaik anak2 pergi sekolah, aku menyiapkan sarapan aku buat pagi ni, kuaw  teow goreng. Pagi tadi, aku buat waffle untuk anak2. Sambil lepak bersarapan, sambil tengok tv dan sambil memaksa diri ini update blog. Once datang rasa malas, memang akan malas.. Agaknya, sebab tu lah ada teman2 aku yang malas nak buat blog walaupun banyak yang boleh diceritakan sebab takut tak dapat nak update selalu. Macam aku jugaklah, banyak betul entri yang terbabas dan insyaAllah, aku ingat nak buat beberapa entri hari ni..
sarapan pagi ni, kuey teow goreng, waffle dengan semug teh
Alamak, call dari cik abang sayang pulak dah. Nak balik rumah sebab kurang sihat.. "Dah masak ke?" hehehehe, belum lagi laaa. Nampaknya, segala entri tergendala sebentar sebab aku nak kena gi dapur.. Hajat di hati nak bakar ayam tandoori tapi nak bakar pukul 3.30 pm karang so bila anak-anak balik sekolah, ayam tu panas lagi. Well, kita hanya merancang tapi Allah yang menentukan segala-galanya... Karang aku kongsi resepi waffle untuk sarapan pagi tadi..

Chow dulu..

0 comments: