klik la sini sama...

terima kasih sudi follow

terima kasih sudi follow

Tuesday, February 15, 2011

Err... Hye... Saya Blogger Baru

Jom join segmen Ben Ashaari ni...

Segmen ni untuk blogger yang punya 100 FOLLOWER ke bawah .. Lebih 100 tak leh !!
Nak join boleh, tak paksa.. heheheh. Untuk join, ikut syarat2 ni. Mula2 buat satu entri khas... Lepas tu:
  1. Letakkan header BEN ASHAARI blog
  2. Tajuk : ERR .. HYE . SAYA BLOGGER BARU ... dan linkkan ke entri Ben Ashaari

7 comments:

apisv2 said...

slm
melawat dan mengunjungi rakan2 blog
kunjungan dr blog abg ben;D
nice blog;)
blog apisv2

harleena said...

apisv2: tq sudi singgah blog ni...

Hazmin said...

salam perkenalan
join segmen abg ben ye
saya pun blogger baru jgk
happy blogging ok

BLOG HAZMIN

Awangku Johan said...

salam ziarah dan salam perkenalan.. saya follow blog awak ek.. so dengan itu, mai la singgah blog saya n follow saya sekali ek.. hehe

anizsDANbintang... said...

selamat berblogging =)

c-tea said...

cantik blog nie...kemas..ct dtg dari blog abg ben...dah follow sini...follow la ct plak..same2 la kite memolow..haha.. http://illustrasiaku.blogspot.com/

harleena said...

tq semua sudi singgah sini, tq buat Ben gak atas segmen yg dia buat... Saya dah follow anda semua..