klik la sini sama...

terima kasih sudi follow

terima kasih sudi follow

Monday, February 7, 2011

Special Giveaway From Moscow!


 Lepas entri dengan Ben Ashaari, jom kita join satu lagi contest. Hadiah dia bestt tau. Boleh klik link kat sini http://norakhtar.blogspot.com/

Syarat2nya, silalah klik blog di atas. Yang penting, anda juga mestilah mempunyai blog. heheheheh.


Pesanan Penaja
  • Jika anda rasa giveaway ini membebankan..atau membuang masa anda..takyah susah2 nak join.. Semua ini hanya untuk suka2 sahaja 
  • Cara penghantaran hadiah akan dibincangkan selepas pemenang dapat ditemui.  
  • 5 peserta akan menerima 2 hadiah dari saya.
  • Pertukaran hadiah diantara pemenang boleh dilakukan suka sama suka.


Satu lagi syarat, anda dikehendaki tag 5 rakan blog anda dan pastikan mereka tahu diri mereka telah ditag.

Tarikh tutup adalah pada 28hb Februari, 2011.

Antara syaratnya juga adalah anda kena tag kan sahabat2 anda di alam maya ni. So, antara yang terkena tag:

1. lizahanum
2. yatie
3. Erin
4.Min
5. masya
6. Mas
7. nieza

4 comments:

Nieza said...

assalam kak....wah akak dh terlbh tag tu...arahan ckp 5 jer...hehe btw tq yer tag me :)

harleena said...

Nieza: lebih tak per, jgn kurang.. heheheh

Mas said...

maceh kak...
tapi kak..mas no 6 tu...wakakaka...kena gak ke...he..he..
maceh atas ingatan akak pada mas...

harleena said...

Mas: sama2.. saja2 promotekan blog kekawan alam maya. hehehe