klik la sini sama...

terima kasih sudi follow

terima kasih sudi follow

Thursday, February 10, 2011

Sejuknya...

Pagi ni macam biasa, cuaca mmg sejuk. Hari ni 1C. Walaupun dah terpasang heater kat apartment ni, aku siap pakai baju 3 lapis lagi, macam biasa.... Aku ni mmg tak boleh la sejuk2 ni. Sedangkan kalau kat bilik hotel di Malaysia yang suhunya 16C pun aku dah tak tahan, apatah lagi kat sini....

Ni pemandangan dari tingkap apartment aku di tingkat 18...
pukul 6.45 am

pukul 9.00 am
Sedap2 aku mengupdate blog, ada la pulak mamat french ni dah ketuk pintu nak kemas bilik... Kacau idea aku nak berblog laaa.  So, stop jap. Biar dia kemas bilik dulu.

5 comments:

RaNiA said...

salam kak...
sib baik tak alergik sejukkan..kawan sya klu sejuk sgt..sampai bengkak2 muka dia..

by the way kak...hensem tak mamat french tue????...wakakaka...

harleena said...

rania: mamat yg kemas bilik ni tak hensem aaarrr. Tapi, ramai gak yang hensem2 kat luar sana nunn... Nanti aarr bila dah kenal, bolehlah akak rekemen kat Rania... heheheh

Nor Moscow said...

kak..dok di service apartment lagi ke? Bila pindah rumah baru? time ni peluang dok rehat2..nnati stay kat rumah sendiri..pagi2 dah sibuk mengemas dah!

RaNiA said...

hahaha..orait...set..hehehe

harleena said...

nor: still kt apartment lagi... Entah bila lah nak pindah pun tak tau...

Rania: orait... heheheh